Natasha + James

Natasha & James big day took place at Circa, The Deck.

They both knew they wanted something a bit classic mixed with something a little different in a stunning colour palette of soft pinks, greens and rich burgundy. So we decided to blend a modern geometric feel with soft florals, add in the glorious Melbourne weather and it’s no wonder that Tash, James and their loved ones were partying the night away.

CREDITS
Event Styling + Design: The Style Co.
Flowers: The Style Co. Flowers
Venue: Circa
Photos: Hikari

Jenny + James

Jenny and James were D for Delightful!

From the get go they instilled their trust in us and knew that we understood that their big day needed to look and feel like them – a wedding that wasn’t like most other weddings… (music to our ears)

Jen’s pinterest page was a rainbow of yellows and whites so we picked citron as the highlight colour while James loved the idea of a mixture of textures so we introduced wood, concrete and linear patterns to the design.

They took a risk and let us create a design that wasn’t so ‘wedding-gy’ (we’ve officially made this a word) – it was more of a celebration of this beautiful couple and their individual styles.

This meant we got to build a custom bar, use Hebel blocks, custom concrete votives and citron dipped vases on their tables as well as create a custom ceremony arch powder coated in black and of course, the J+J welcome sign and reverse seating chart… plus so many other details!

The end result complimented Carousel, Albert Park perfectly and gave it a fresh look.

Thanks Jenny and James for being so trusting and a dream to work with.

Credits

Event Design + Styling: The Style Co.
Flowers: The Style Co. Flowers
Venue: Carousel, Albert Park
Photos: Hikari

Aria + Alex

Our gorgeous Hong Kong based couple wanted to visually treat their guests to the spectacular Yarra Valley so of course Stones was the pick of the bunch.

Whilst embracing the natural rustic charm of the venue, Aria wanted to fuse a little bit of the city so we replaced the chairs with white bentwood’s and introduced silver grey linen, creating a crisp base that complimented the delicate greenery and seasonal white florals.

The custom geometric screen echoed their invitation pattern and was our entrance feature for the dining room. Custom table stationery and staggered pendant lights were also added to create a modern yet welcoming feel.

And there’s nothing more welcoming than a cosy lounge so we created this gorgeous little nook on the outside terrace, and for the discerning gentlemen (and women), a fine whisky bar was on offer ensuring the festivities continued all night long!

Credits

Event Styling: The Style Co.
Flowers: The Style Co. Flowers
Photography: Hikari Photography
Venue: Stones of the Yarra Valley